Vlonders

Een vlonder kan op verschillende plaatsen in de tuin voorkomen. Zo fungeert een vlonder vaak bij een waterkant als aanlegplaats voor boten of als terras. In de vorm van een terras kan een vlonder op alle mogelijke manieren voorkomen. Zo kan de vlonder aan huis gemaakt worden of midden in de tuin. Bij Gemarc B.V. worden vlonders gemaakt van hardhout of kunststof.

Dak terras

Een terras kan ook heel goed op een plat dak gerealiseerd worden. Zo hebben we een groot terras ( binnentuin) op een parkeerdak van een appartementen complex gemaakt. Ook hebben we een dakterras gemaakt op de een plat dak van een kantoorpand.
[masterslider id="23"]

Vlonder Ovaal

Hier hebben we een ovale vlonder geplaatst in combinatie met een ovale vijver. Voor deze ovale vijver met vlonder hebben we op de werkplaats eerst een mal gemaakt welke we daarna op de werkplek hebben neergelegd en van daaruit het frame voor de vijver en het vlonder gemaakt. De vlonder delen hebben we vastgeschroefd en de schroefgaten weer glad weggewerkt , zodat de schroeven niet zichtbaar zijn.  

Vlonder Composiet

Foto 1: Hier hebben we bij een recreatie chalet (welke tegen een dijk staat) rondom een composiet vlonder geplaatst . Foto 2:  Bij deze woning "in boerderij stijl" hebben we de vlonder over de gehele zijkant geplaatst (onder de veranda) Ook deze hebben we uitgevoerd in een composiet. Foto 3: Deze vlonder is in composiet in een grijze kleur uitgevoerd.   

Contact