Over beschoeiingen

Een beschoeiing biedt veel voordelen voor uw tuin. Een beschoeiing zorgt voor een versteviging van de waterkant bij sloten, meren en vijvers maar kan ook in de tuin als grondkering gebruikt worden om verschillende niveaus in de tuin aan te brengen Daarnaast is een beschoeiing een mooie afrastering van uw tuin en vergroot het de oppervlakte van uw tuin.

Een beschoeiing met schotten bestaat  uit palen met daar tegenaan een beschoeiingsschot bevestigd (meestal in hard hout uitgevoerd).
Een dergelijk schot is gemaakt van horizontale geklampte planken en is bij ons in verschillende hoogtes verkrijgbaar. Dit is geheel afhankelijk van uw specifieke wensen en situatie. Ook een kunststof uitvoering behoort tot de mogelijkheden.

Gemarc B.V. is al meer dan 20 jaar ervaren in het zetten van beschoeiingen. Een beschoeiing word dan ook vakkundig geplaatst. Het onderhoud van een beschoeiing van Gemarc B.v. is nihil. De afdekplank kunt u eventueel voorzien van beits. Hierdoor behoudt het zijn eigen natuurlijke kleur. Wilt u meer informatie over het onderhoud van uw beschoeiing? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

Contact